Børsklubben UiS

Om Børsklubben UiS

Børsklubben UiS er en studentorganisasjon for børs- og finansinteresserte på universitetet i Stavanger. Organisasjonen skal jobbe for å fremme interesser rundt børs og finans, samt skape et godt fellesskap blant de involverte medlemmer. Børsklubbens mål er:

  • Skape interesse og formidle kunnskap om børs og finans.
  • Sikre en god læringsarena for disse temaene.
  • Skape en sosial arena for finansinteresserte.

Vi i Børsklubben UiS jobber aktivt for å skape engasjement, og å gjøre det lettere for «den vanlige student» å se mulighetene i markedene. For å klare dette vil vi holde basis-kurs om aksjemarkedet i samarbeid med næringslivet. I tillegg har vi opprettet et eget investeringsselskap som fremmer “learing by doing”. Her får studentene mulighet til å gjøre analysearbeid, komme med anbefalinger og investere ekte penger i finansmarkedet. Vi står på stander i stolpetimer, og vil også avholde større arrangementer.

Hvordan bli med?

For å bli med i Børsklubben kan du enten bli med i styret som har ansvar for daglig drift, eller søke til analysegruppen vår. Her får du mulighet til å komme i kontakt med andre børsinteresserte på tvers av linjer og år. Møt opp på våre analysemøter som vi annonserer jevnlig på facebook-siden vår!

Våre tidligere styremedlemmer