Nåværende styre

Styret Børsklubben UiS

Kristian M. Innvær

Kristian M. Innvær

Leder

Jeg er 28 år og går siste året master – Anvendt Finans.

Leder rollen er både krevende og ikke minst spennende. Jeg har som leder hovedansvaret for driften av Børsklubben. Samtidig holder jeg kontakt og sammarbeider med handelshøyskolen og vår hovedsponsor Sparebanken SR-Bank. En utfordrende og spennede erfaring og ta med videre.

Tormod U. Hodne

Tormod U. Hodne

Arrangementansvarlig

Jeg er 23 år og går første året og går Master i økonomisk analyse

Min hovedoppgave går først og fremst ut på å organisere og sørge for at arrangementene vi gjør blir gjennomført på en skikkelig måte. Det er en morsom rolle å ha da man får muligheten til å påvirke aktivitetene Børsklubben arrangerer. 

Ida Waldeland

Ida Waldeland

Nestleder

Jeg er 21 år og går tredje året bachelor økonomi og administrasjon. 

Som nestleder jobber jeg tett sammen med lederen i Børsklubben, og hjelper til med den daglige driften. Rollen tilbyr erfaring innen ledelse og gjennomføring av administrative oppgaver, samt en god mulighet til å utvide kontaktnettverket. Et utrolig spennende og lærerikt verv.

Kristine Ryland

Kristine Ryland

Styremedlem

Jeg er 20 år og går andre året bachelor Økonomi og administrasjon.

Som styremedlem hjelper jeg til der det trengs og bidrar med litt av hvert. Det er en spennende rolle hvor jeg får utfordret meg selv i ulike roller og situasjoner.

Adrian Stragiotti

Adrian Stragiotti

Økonomiansvarlig

Jeg er 25 år og går siste året på master i MRR.

Som økonomi ansvarlig, styrer man inn- og utbetalinger og generelt økonomien til Børsklubben. Det er lærerikt og en god erfaring om man ikke har vært borti regnskap før. Ellers er man med på å støtte oppunder de andre stillingene i Børsklubben.

Hans Gunnar Krokedal

Hans Gunnar Krokedal

Styremedlem

Jeg er 25 år og går siste året master (MSc) – Ledelse i en digital økonomi.

Som styremedlem bidrar jeg hvor enn det er behov. Det er en allsidig rolle hvor jeg er involvert i det meste som skjer innad Børsklubben

Nora G. Ulriksen

Nora G. Ulriksen

Kommunikasjonsansv.

Jeg er 22 år og går siste året bachelor Økonomi og Administrasjon.

Som kommunikasjonsansv. har jeg ansvaret for at all informasjon når ut til de riktige personene og til riktig tid. Jeg har ansvar for den digitale frontingen av Børsklubben UiS, som blant annet omfatter hjemmeside, Facebook, Linkedin og epostkommunikasjon med medlemmene.

Erik B. Sørensen

Erik B. Sørensen

Styremedlem

Jeg er 21 år og går andre året Lektor Historie.

Styremedlem rollen er spennende og jeg får jobbet med alle i styret. Som styremedlem har jeg varierende oppgaver. Jeg følger opp andre styremedlemmers arbeid og hjelper til hvor enn det trengs.