Header

Børsklubben UiS er en interesseorganisasjon drevet av studenter ved UiS. En møteplass for alle aksje- og investeringsinteresserte studenter uavhengig av studieretning, trinn, alder og kunnskap. Her har du muligheten til å treffe andre børsinteresserte og ta del i å gjennomføre analyser og være med å ta investeringsbeslutninger. Vi tror på filosofien learning by doing og hva er da bedre enn å investere ekte penger? I 2014 opprettet Børsklubben UiS som første studentorganisasjon i Norge et eget aksjeselskap for investeringer ved navn UiS Studentkapital. Det er gjennom dette selskapet vår analysegruppe forvalter pengene som kommer rundt om fra diverse andre organisasjoner ved UiS. Vårt investeringsområde begrenser seg til verdipapirer på Oslo børs, Oslo Access og Merkur Markets.

2016-04-14 14.51.38

Deler av analysegruppen vår 2016

Analysegruppen er selve kjernen i Børsklubben, en plattform for diskusjoner, utarbeiding av analyser og beslutninger tilknyttet investeringsselskapet vårt. Hvem som helst kan bli med i analysegruppen, her er det bare å ture innom et av våre ukentlige møter uten forpliktelser. Vi ønsker at flest mulig vil ta del i Børsklubben, så om dette kunne være noe for deg anbefaler vi at du tar en tur innom et av våre møter! Følg med på facebook for informasjon om når og hvor møtene holdes.

Styret-2016 (1)

 

For øyeblikket søker vi også observatører til styret. Dette passer for de som ønsker å være aktivt engasjert med litt mer ansvar. Dette er lærerikt, sosialt og ikke minst gøy. Som observatør vil du følge en person gjennom året og frem til neste styrevalg hvor du vil stille særdeles sterkt. Du vil få all nødvendig opplæring til å ta over rollen til den du følger i perioden. Vil du vite mer om hvilke roller det er som observatør og eventuelt melde deg på? Her er påmeldingslink og informasjon om alle rollene.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO5rsHaE5vQ003l0ZTOdS8qWaD8iWDRhes1RKNmSMtrYVLbg/viewform

Skulle du ha noen flere spørsmål? Ta direkte kontakt med en av oss i styret, send en mail via kontakt@borsklubben.no eller send en melding til oss via vår facebookside. Du kan også treffe på oss på stand gjennom fadderuken.