Nåværende styre

Styret Børsklubben UiS

Tormod U. Hodne

Tormod U. Hodne

Leder

Jeg er 23 år og går første året master – Economics.

Leder rollen er både krevende og ikke minst spennende. Jeg har som leder hovedansvaret for driften av Børsklubben. Samtidig holder jeg kontakt og sammarbeider med handelshøyskolen og vår hovedsponsor Sparebanken SR-Bank. En utfordrende og spennede erfaring og ta med videre.

Anna T. Eide

Anna T. Eide

Arrangementansvarlig

Jeg er 24 år og studerer 3. året statsvitenskap.

Hovedansvaret mitt ligger på de spennende arrangementene våre, og organisere rundt dem. Det er veldig kjekt å være en del av Børsklubben, og å kunne være med å lage engasjerende arrangementer for medstudenter.

 

Kristian N. Fløysvik

Kristian N. Fløysvik

Nestleder

Jeg er 22 år og går første året bachelor økonomi og administrasjon. 

Som nestleder er jeg lederens høyre hånd og skal støtte lederen med driften. Som nestleder i børsklubben vil du få erfaring med å ta ansvar og delegere arbeidsoppgaver, samt å gjøre administrativt arbeid. Samtidig får du utvide nettverket, ikke bare til styret, men alle økonomi/finans interesserte studenter på campus.

Kristine Ryland

Kristine Ryland

Styremedlem

Jeg er 21 år og går andre året bachelor Økonomi og administrasjon.

Som styremedlem hjelper jeg til der det trengs og bidrar med litt av hvert. Det er en spennende rolle hvor jeg får utfordret meg selv i ulike roller og situasjoner.

Mathilde H. Skretting

Mathilde H. Skretting

Økonomiansvarlig

Jeg er 20 år og går første året på Bachelor i økonomi og administrasjon

Som økonomi ansvarlig, styrer man inn- og utbetalinger og generelt økonomien til Børsklubben. Det er lærerikt og en god erfaring om man ikke har vært borti regnskap før. Ellers er man med på å støtte oppunder de andre stillingene i Børsklubben.

 

Markus Valkner

Markus Valkner

Styremedlem

Jeg er 23 år og går første året på master – anvendt finans 

Som styremedlem har jeg en veldig allsidig rolle. Jeg hjelper til der det trengs. Dette gjør rollen spesielt spennende og lærerike, da en får ta del i mye av arbeidet til børsklubben.

Nora G. Ulriksen

Nora G. Ulriksen

Kommunikasjonsansv.

Jeg er 23 år og går siste året bachelor innen Økonomi og Administrasjon.

Som kommunikasjonsansv. har jeg ansvaret for at all informasjon når ut til de riktige personene og til riktig tid. Jeg har ansvar for den digitale frontingen av Børsklubben UiS, som blant annet omfatter hjemmeside, Facebook, Linkedin og epostkommunikasjon med medlemmene.

Christine Steinsland

Christine Steinsland

Styremedlem

Jeg er 24 år og går master i Forretningsjus

Som styremedlem hjelper jeg til der det trenges og følger opp andre medlemmers arbeid. Det er en spennende rolle med varierende oppgaver.